Het eerste Nederlands Kampioenschap Archery Attack barst zondag 28 mei los in The Hague Beach Stadium. Naast de wedstrijden in het stadion vinden is er ook een heel evenemententerrein omheen met Archery Attack activiteiten.

Archery Attack is de nieuwste trend op sportgebied in Nederland. Gewapend met een handboog, paintball masker en speciale Larp-pijlen (pijlen met een zachte rubberen dop) ga je verdeeld in twee teams de strijd aan met elkaar. Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal, waarbij de adrenaline je door het lijf giert van de spanning, maar waar je tegelijkertijd ongeschonden uit de strijd komt.
Toeschouwers kunnen het evenement gratis bezoeken. Ervaar daarnaast zelf Archery Attack. Van 11:00 uur tot 13:30 uur mag je aan de slag, kostenvrij.

De ontknoping van de wedstrijden vindt plaats vanaf 15:00 uur. Met de grote team-finales in The Hague Beachstadium en tot slot als klap op de vuurpijl de Hunger Games variant. Hierbij gaan 48 atleten de strijd aan tegen elkaar totdat er één persoon overblijft.

 

beach stadium the hague sport beach 2017
Bekijk alle sportieve evenementen in The Hague Beach Stadium

The Hague Beach Stadium

Share