dutch valley velsen 2017

16 acts & artiesten in 4,5 uur non-stop middagshow, avondprogramma en namen overige 8 podia in april en mei bekend

Zojuist maakt organisator UDC de eerste namen van de mainstage programmering van Dutch Valley bekend. Onder begeleiding van de Marcel Fisser Band zullen op het hoofdpodium van Dutch Valley in de Middag Jukebox, in een aaneengesloten live-show van 4,5 uur, de acts Broederliefde, Jan Smit, Diggy Dex, JW Roy, André Hazes, O’G3NE, Ali B, Tino Martin, 3JS, Wolter Kroes, Gers Pardoel, Kraantje Pappie, Bizzey, Willeke Alberti, Mart Hoogkamer en Lange Frans acte de presence geven. Naast een eigen optreden zal Lange Frans Frederiks tevens de algehele presentatie van het hoofdpodium voor zijn rekening nemen.

De Middag Jukebox van het gezelligste feest van Nederland start om 14.30 uur en eindigt even na 19.00 uur. De avondprogrammering van de mainstage zal in de tweede helft van april bekend gemaakt worden. De programmering van de overige 8 podia zal halverwege april en mei bekend gemaakt worden.

Met meer dan 100 artiesten, verdeeld over 9 podia is Dutch Valley het grootste nationale festival waar met pop, hiphop, rock, dance en Nederlandstalige smartlappen alle populaire muziek genres van Nederland tussen 13.00 – 23.00 uur aan bod komen. Locatie van het gezelligste feest van Nederland is Velsen Valley Spaarnwoude. Kaarten voor het evenement zijn exclusief verkrijgbaar via dutchvalley.nl/tickets en kosten euro 37,50 excl fee.

Share