Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Voorleestheater Hondje en Balotje

18 April 2018, 14:00-15:00

Woensdag 18 april is er weer om 14:00 uur een voorleestheater bij Villa Paagman! Yvonne Jagtenberg komt dan voorlezen uit De B van Balotje en Het goede leven van Hondje, de enige echte. Hondje komt ook mee, misschien laat hij zich ook nog aaien! Toegang is gratis, graag aanmelden.

Balotje en Hondje
Balotje is een ondeugend, sterk en slim meisje. Meestal vrolijk maar ook wel eens een beetje bang. De B van Balotje is een bundel met vier klassieke verhalen over het meisje: Balotje en de beren, Balotje en het paard, Balotje en de baby en Balotje en het tasje van oma.
Hondje is een uniek, vrijgevochten hondje zonder baas of huis. Hondje is de baas over zichzelf en is altijd op zoek naar avontuur en eten. Het goede leven van Hondje, de enige echte is gewoon een boek over het leven van Hondje. Het beroemde en beruchte hondje beleeft veel avonturen, waarin de vier elementen – aarde, lucht, vuur en water – centraal staan.

Share

Details

Date:
18 April 2018
Time:
14:00-15:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/2056504777931644

Organizer

Paagman

Venue

Paagman
Frederik Hendriklaan 217
The Hague, 2582 CB Netherlands
+ Google Map

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!