Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Comedy Cowboys | de Vorstin

19 April 2018, 20:00-23:00

De Comedy Cowboys spelen improvisatie comedy in de stijl van De Lamas en Whose line is it anyway. Ter plekke verzinnen zij grappen, sketches, liedjes en raps waarvan jij het onderwerp mag bepalen.

De Comedy Cowboys staan op de planken met hun nieuwe show The good, the bad and the funny . Een unieke samenwerking tussen Podium de Vorstin en de 8 beste improvisatie comedians van Nederland. Jij kunt er bij zijn! De Comedy Cowboys zijn samengesteld door Ad-Just Bouwman, de winnaar van Lama gezocht in 2007. Na jaren zijn kunsten vertoond te hebben in het bedrijfsleven springt hij samen met zijn collegas in het zadel om Hilversum op zn kop te zetten.

De Comedy Cowboys zullen ter plekke aan de hand van jouw suggesties knallende sketches, liedjes, raps en grappen improviseren. Dit is je kans om een Schlager te horen over het leven van Mark Rutte of jouw eerste date terug te zien in Bollywood-stijl. In principe zetten de Comedy Cowboys niemand voor schut We zien je graag voor een energieke, gezellige en humoristische avond met unieke lachgarantie. Zoek de Comedy Cowboys op twitter of facebook en geef alvast suggesties.

Deze show is GRATIS voor Membercardhouders! Laat je geldige Membercard aan de kassa zien, dan kan jij gratis naar binnen!

Share

Details

Date:
19 April 2018
Time:
20:00-23:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1957518624263273

Venue

Podium de Vorstin
Koninginneweg 44
Hilversum, 1211 AS Netherlands
+ Google Map

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!