Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Claire Croizé

20 April 2018, 20:00-21:30

Claire Croizé bouwt samen met Etienne Guilloteau aan een choreografisch oeuvre waarin muziek een leidende rol speelt. In ‘EVOL’ – een ode aan de liefde – neemt ze de choreografie voor haar rekening, Guilloteau de dramaturgie. Op scène ziet u vier jonge getalenteerde dansers. Jan Maertens creëert met zijn soms surreëel, soms warm licht een uitgestrekte horizon van pure schoonheid.
De choreografie is geïnspireerd op de ‘Duineser Elegien’, een bundeling gedichten van Rainer Maria Rilke. Het romantische en mystieke universum van Rilke krijgt in ‘EVOL’ gezelschap van songs van David Bowie. Hoewel zijn muziek tot het collectieve geheugen behoort, is het alsof u ze in deze nieuwe context voor het eerst hoort. Kijk met de ogen van Claire Croizé en ervaar haar liefde voor haar dansers, hun bewegingen, de muziek en de poëzie… en dit stuk zal uw hart veroveren.

Share

Details

Date:
20 April 2018
Time:
20:00-21:30
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1670534753018394

Venue

deSingel Internationale Kunstcampus
Desguinlei 25
Antwerp, 2018 Belgium
+ Google Map
Website:
https://www.desingel.be

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!