Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Maximal

Maximal verzorgt Festival Bussen naar diverse festivals in Europa. Zij verzorgen avontuurlijke trips onder het motto: “Het festival begint zodra de bus vertrekt”. We zijn klaar met de status quo en gaan voor grensoverschrijdend festivalvervoer. Stap in!

Festival bussen met Maximal Festivalreizen

Festival bussen

Festival bussen van Maximal

Maximal verzorgt de busreis voor jou en je vrienden en maakt er een avontuurlijke trip van. Samen met andere pure liefhebbers begint het feestje al op het moment dat de busreis van start gaat. Kom onderweg alvast in de stemming; warm op met koude biertjes en (LIVE) muziek.Tijdens de busreis kun je lekker chillen en op de terugreis hoef je je geen zorgen te maken waar BOB gebleven is: veilig vervoer is gegarandeerd. Maximal werkt uitsluitend met SKTB-gecertificeerde buspartners en -chauffeurs: de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf.

Ontstaan

Sinds 2012 organiseert Maximal met veel plezier de mooiste busreizen naar Festivals in heel Europa. Het is onze ambitie om van iedere reis, groot of klein, een totaalervaring te maken. We zien onszelf als de beste randprogrammering van jouw festival. Met Maximal ben je verzekerd van veilig en makkelijk vervoer van en naar je festival en ontmoet je onderweg alvast de allerleukste mensen.

Totaalervaring

Bij Maximal kun je niet alleen terecht voor je festivalreis. Op geselecteerde bestemmingen kun je ook meteen je entreetickets boeken. Of wat dacht je van onmisbare items als een tent, slaapzak of luchtbed? Bestel het bij Maximal in de Festivalshop en wij leggen het voor je klaar in de bus.

Veilig

Bij Maximal ben je verzekerd van veilig vervoer. We werken nauw samen met ’s lands grootste vervoerder Connexxion. De touringcars voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met ervaren en gecertificeerde chauffeurs. Alle touringcars zijn voorzien van ISO 9001 / SKTB keurmerk. Wel zo relaxt toch?

Jouw opstapplaats, jouw reis

Bij Maximal kun je altijd terecht voor een reis op maat. Vraag naar een privé touringcar voor jou en je vrienden. Staat je opstapplaats er niet bij? Geen probleem, neem contact op en we gaan het voor je regelen.

Check hier Maximals festival bussen voor dit seizoen

Share

Aankomende Evenementen

juni 2018

Maximal Busreis Fusion Festival 2018

26 juni 2018, 15:00-2 juli 2018, 20:00
Fusion Festival Lärz, 17248 Germany + Google Maps

Het duurt nog even, maar ook in 2018 zijn we er weer bij. Attend hier alvast voor deze busreis. Info: http://www.maximaltrips.nl/festival-trips/busreis-fusion-festival ▲ Reis veilig, makkelijk en betaalbaar ▲ Kies: retourreis of enkele reis terug ▲ Vrienden in dezelfde bus garantie ▲ Gratis biertje(s) voor onderweg ▲ Reisleider aan boord ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ http://www.maximaltrips.nl

Meer weten »
augustus 2018

Maximal Busreis Boom Festival 2018

8 augustus 2018, 09:00-17 augustus 2018, 12:00
Boom Festival, barragem
Idanha-a-Nova, Portugal
+ Google Maps

In 2018 zijn we er weer bij. Attend hier alvast voor deze busreis. ▲ Als eerste op de hoogte van al het nieuws ▲ Boek je Super Early Birds (beperkt beschikbaar) ▲ Ich Fahre Maximal ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ http://www.maximaltrips.nl http://www.instagram.com/maximaltrips

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!