Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Grote Markt, Den Haag

Grote Markt
The Hague, 2511 BH Netherlands
www.gmdh.nl

Grote Markt: Lekker ontbijten of lunchen, een biertje drinken in een bruin café, het “spotten” van je eigen band, dineren met passende (biologische) wijnen, een borrel met collega’s of vrienden, vergaderen, de cocktailbar en een cultureel poppodium. Het is er allemaal! De keukens op de Grote Markt maken zoveel mogelijk gebruik van lokale en biologische producten.

Share

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

mei 2018

Sniester 2018

25 mei 2018, 17:00-27 mei 2018, 17:00
Grote Markt, Den Haag, Grote Markt
The Hague, 2511 BH Netherlands
+ Google Maps

De vijfde editie van het Haagse stadsfestival Sniester zit al in de pèplèn! We gaan het laatste weekend van mei 2018 weer 3 dagen rock'n'rollen, fistpumpen, tranentrekken, lachen, bewonderen en meebrullen met tig te gekke acts die staan te trappelen om je kladden te grazen te nemen. En uiteraard bizarre randprogrammering, mooie plekken, lekkere dingen en op de Sniesterzondag weer een dikke vette Sniester Junior; de dag dat kattenkwaad mag! Zet jezelf op 'gaat' om de eerste aankondigingen real time…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don't see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!