Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

White Cowbell Oklahoma | Burgerweeshuis

23 November, 20:00-23:00

White Cowbell Oklahoma mag dan vooral in de kleinere zalen spelen, de band pakt het altijd groots aan. Met ronkende gitaren, cowboyhoeden, foute baarden en powertools zoals slijptollen en kettingzagen. Van elk optreden maken ze een spectaculair feest met een mix van snoeiharde southern- en hardrock, plus een potje powergospel. De show is doordrenkt met jaren 70 invloeden zowel op het muzikale als op het visuele vlak, waarbij je moet denken aan KISS, Alice Cooper, ZZ Top en Deep Purple. Binnen het genre zijn de Amerikanen een van de meest toonaangevende bands en het is dan ook niet vreemd dat de mannen inmiddels een legendarische reputatie hebben opgebouwd in het Europese live circuit.

support: The Dirty Denims

The Dirty Denims is ‘s werelds enige Happy Hardrock band bestaande uit 2 zweterige kerels en 2 sexy rockchicks. Hun muziek is een mix van hardrock, rock
‘n roll, powerpop, een vleugje punkrock en klinkt als AC/DC, Joan Jett, Blondie, Kiss, The Romantics en The Ramones.
Vrolijk gitaargeweld met hier en daar een orgeltje. Live zijn ze op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt!

Details

Date:
23 November
Time:
20:00-23:00
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/290269251394300

Organizer

Het Burgerweeshuis

Venue

Het Burgerweeshuis
Bagijnenstraat 9
Deventer, 7411 PT Netherlands
+ Google Map

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!