Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Volahn x BHL x Arizmenda x Dolorvotre | Gebr de Nobel

19 January, 19:00-20 January, 01:00

Voor de eerste keer ooit komen deze vier Californiaanse, met Latijns-Amerikaanse wortels, Black Twilight Circle ǂ Crepusculo Negro groepen naar Europa. Slechts één show op Nederlandse bodem. Gebr de Nobel te Leiden. Exclusief!

Een beweging waarin met name Volahn opvalt als verfrissende verschijning in de huidige Black Metal scene. Behalve ijzersterke melodiën brengt Volahn een voor het genre verrassende thematische invalshoek aanknopend op oude Latijns-Amerikaanse beschavingen en historie. Iets wat we ook terugzien in met name het werk van Blue Hummingbird on the Left (BHL). Een culturele hoogmis waar het nabije Museum Volkenkunde jaloers op zal zijn. Arizmenda is in dat opzicht het zwarte schaap van de Black Twilight Circle. Want zoekt het thematisch in de donkere krochten van een getroebleerde geest. Ook de chaos en het occultisme van Dolorvotre is niet te versmaden. Wie deze groepen enigszins kent, zal dit concert niet missen. Wie het niet kent, drukken wij op het zwart metalen hart: ga het beluisteren en informeert u!

Line up:
Volahn
Blue Hummingbird on the Left
Arizmenda
Dolorvotre

Share

Details

Start:
19 January, 19:00
End:
20 January, 01:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/566472517063370

Venue

Gebr de Nobel
Marktsteeg 8
Leiden, 2312CS Netherlands
+ Google Map
Website:
https://gebrdenobel.nl/

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!