Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Voivod + Earth Ship | Burgerweeshuis

17 oktober, 20:00-23:30

Voivod & Earth Ship doen 17 oktober Het Burgerweeshuis in Deventer aan! Kaartverkoop is per direct gestart via -> http://burgr.nl/1zzl

De nu legendarische band Voidvoidvermengt punk met metal. Een revolutionair idee begin jaren ’80 en het geluid dat de band voortbrengt is volkomen authentiek en klinkt uiterst origineel. Ook het experiment wordt niet geschuwd, de progressieve elementen alsmede ook de op science fiction georienteerde teksten baren veel opzien. Voivod wordt nadien gezien als een van de pioniers van het thrashmetal genre.
Door de jaren heen evolueerde het geluid van Voivod. Van speedmetal tot oerdegelijke thrash, tot bevreemdende wave en scifi prog, de band heeft het allemaal gespeeld en uiteindelijk samengevoegd tot één karakteristiek geluid. Ieder album is weer anders en voor de fans is het altijd een verrassing wat ze gaan doen. Het laatste album, Post Society, is weer compleet anders en opnieuw een stap voorruit.

EARTH SHIP

Het Duitse viertal van Earth Ship zag het levenslicht in 2010. De band brengt bijna elk jaar een plaat uit en zitten inmiddels bij Napalm Records. Ze maken een mooie mix van sludge en doom metal met een hoog headbang gehalte.

Share

Gegevens

Datum:
17 oktober
Tijd:
20:00-23:30
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/1878914765762532

Organisator

Het Burgerweeshuis

Locatie

Het Burgerweeshuis
Bagijnenstraat 9
Deventer, 7411 PT Netherlands
+ Google Maps

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!