Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Theatergroep Kwatta en Het Nationaal Jeugdorkest in Leiden

21 January, 14:30-16:45

Op avontuur met een nieuwe familie? Daar is ie: de Familie van Nielie!
Een splinternieuwe familie, met een nieuwe vader, een nieuwe moeder, een nieuw broertje, een nieuwe zus, een nieuwe oma, een oude hond, een nieuw varken, kortom de Familie van Nielie, die almaar groter en groter wordt.
Waar woont zo’n nieuwe familie? In een droomhuis dat ze zelf bouwen, waar van alles uit de kast komt, waar je zoek kunt raken en op kunt duiken. Waar er plek is voor iedereen.

Maar eerst gaat de Familie van Nielie op huwelijksreis. Naar Siberië natuurlijk, daar zijn beren en ijskoude steppen. Of naar Venetië, daar wonen duizend katten en daar is het carnaval!
In de Familie van Nielie is alles mogelijk. Maar wat als er iets misgaat? Als dochter Pam verdwijnt, de kattenmaffia opduikt, de filosoof zijn hoofd door een raam steekt, en er tussen al dat nieuwe soms iets ouds en verdrietigs oppiept…
Dan barst de Familie van Nielie van liefde soms bijna uit elkaar.

De Familie van Nielie is het eerste deel van een spannend familie-avontuur dat je vier jaar lang op de voet kunt volgen.

Bomvol liedjes, live muziek en poppen, in een wereld vol bouwstenen.

De familie van Nielie is een muziektheater familievoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar.

Share

Details

Date:
21 January
Time:
14:30-16:45
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/1942220502678969

Organizer

Leidse Schouwburg

Venue

Leidse Schouwburg
Oude Vest 43
Leiden, 2312 XS Netherlands
+ Google Map

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!