Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The LSB Experience | De Vorstin | Albumpresentatie

23 February, 19:30-24 February, 01:00

De mannen van The LSB Experience hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten. In januari komt een nieuwe single/videoclip uit, waaraan nog hard gewerkt wordt. Ook is de band bezig met de opnamen van een EP met nieuw origineel materiaal, die in februari/maart uitkomt. Daarnaast verschijnt in dezelfde periode ook een CD met coverversies van songs uit het programma The Story Of The Troubadour, waarmee The LSB Experience in het voorjaar van 2018 de theaters in gaat, samen met cabaretier Dolf Jansen. Dit concert in het mooiste podium van het Gooi kan dan ook beschouwd worden als een preview in het kader van de nieuw te verschijnen albums.

Begonnen als cover band in 2010 met muziek van o.a. CSN, Jackson Browne, Beatles, The Eagles & James Taylor heeft deze vijfkoppige band meer en meer bekendheid verworven. Sterke punten zijn de vocale harmonie en muzikale kwaliteit. Beter dan het origineel is een veelgehoorde opmerking, ook in de V.S. waar LSB zelfs op ’s werelds grootste Beatles Tribute Festival sinds 2012 ieder jaar teruggevraagd wordt.

The LSB Experience heeft iets bijzonders te bieden. Automatisch kiest iedereen de stem die hem het beste past, wat de inmiddels zo kenmerkende LSB sound oplevert. Geïnspireerd door de liefde voor tijdloze muziek omvat het repertoire van The LSB Experience songs van onder andere Crosby Stills & Nash, The Beatles, Jackson Browne, James Taylor, The Doobie Brothers, Paul McCartney en The Eagles, aangevuld met songs van bands uit een recenter verleden zoals Crowded House en Venice. Zelfs The Beach Boys ontbreken niet op de setlist.

Muziek die LSB (Marcel Luntungan, Hans Sligter en Sjoerd van den Broek met Peter Deiman op drums en Rob Hendriks op bas) altijd al wilden spelen, songs met een kop en staart, vocal harmonies en lekker gitaarspel. Prachtig materiaal voor een avondvullend programma waarin de mannen een muzikaal eerbetoon aan hun helden brengen.

Maar The LSB Experience speelt daarnaast ook origineel songmateriaal. De nummers worden met hart en ziel gespeeld en krijgen als vanzelf de LSB sound waarmee ze steeds meer harten veroveren, zowel in Nederland als in de VS en Engeland. Een optreden van LSB is een Happening, een avond love, peace & happiness.

Share

Details

Start:
23 February, 19:30
End:
24 February, 01:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/569930120013380

Organizer

Podium de Vorstin

Venue

Podium de Vorstin
Koninginneweg 44
Hilversum, 1211 AS Netherlands
+ Google Map

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!