Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The Full Monty – Joey Ferre e.a. – Breda

23 February, 20:00-22:20

Geen baan meer, geen vrouw meer en als je de alimentatie niet snel ophoest straks ook geen kind meer. Uitzichtloos? Welnee. Je begint gewoon een stripact! U kent ‘m vast, de met een Oscar bekroonde komediefilm uit 1997 waarin de ontslagen Berry een gouden idee krijgt als hij ziet hoe de vrouwen uit hun dak gaan bij The Chippendales. Met zijn beste vrienden, die in hetzelfde schuitje zitten, bedenkt hij een stripact. Er is echter één probleem: ze zijn niet bepaald de meest sexy jongens van de stad. De enige manier om de vrouwen naar binnen te lokken, is te beloven dat ze zich écht helemaal zullen blootgeven.

Net als de film is de musical wereldwijd een hit en eerder in Nederland een grote publiekstrekker. Grote vraag blijft natuurlijk: gaan de mannen op het toneel ook voor The full monty?

Share

Details

Date:
23 February
Time:
20:00-22:20
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1632830496789817

Organizer

ChasséTheater

Venue

ChasséTheater
Claudius Prinsenlaan 8
Breda, 4811 DK Netherlands
+ Google Map
Website:
https://www.chasse.nl

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!