Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Stanley Clarke Band afgelast.

20 oktober, 20:30-23:00

Door het wegvallen van concerten in het tourschema is door het management van Stanley Clarke besloten om het concert dat op 20 oktober 2017 in Cultuurpodium Boerderij zou plaatsvinden te cancellen, er komt geen vervangende datum

Stanley Clarke is een pionier in de wereld van de jazz. Zijn naam wordt in één adem genoemd met Victor Wooten en Marcus Miller, waarmee hij in 2008 onder de naam S.M.V de jazzwereld liet schudden. De carrière van deze basvirtuoos beslaat al meer dan vier decennia en hij heeft inmiddels tientallen albums op zijn naam staan.

Bird Award winnaar ‘Sir’ Pierre Courbois is één van de meest gerenommeerde Nederlandse jazz drummers. Samen met zijn zoon, bassist Barend Courbois (Blind Guardian, Vengeance) zal de inmiddels 76-jarige drummer hoogtepunten spelen uit zijn eigen carrière én die van Barend. Verwacht een middagje jazz rock en virtuositeit!
Meer info: http://cultuurpodiumboerderij.nl/programma/stanley-clarke-band/

Share

Gegevens

Datum:
20 oktober
Tijd:
20:30-23:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/1146667712110654

Locatie

Boerderij Cultuurpodium
Amerikaweg 145
Zoetermeer, 2717AV Netherlands
+ Google Maps

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!