Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Springtij: Voelgewoel (9 mnd tot 3 j.)

11 April, 10:00-16:30

Wegens groot succes herhalen we opnieuw VoelGewoel, het tactiele parcours voor de allerkleinsten.

Tijdens VoelGewoel kunnen de allerjongsten zich op de tast uitleven met materialen in verschillende kleuren, maten, vormen, texturen … Uren spel- en voelplezier verzekerd!

SPRINGTIJ in De Grote Post

Paasvakantie in Oostende staat gelijk aan Kindercultuurfestival SPRINGTIJ. Wegens groot succes herhalen we dit jaar opnieuw VoelGewoel, het tactiele parcours in De Grote Post. De minimens en ouders kunnen zich ook onderdompelen in de klankinstallatie SPECHT van Klankennest (08.04). Voor de iets oudere kinderen is er het eindwerk Europa (14 & 15.04) van artiest in residentie Jozefien Mombaerts. En dan zijn er ook nog de dames van de Stadstekenaars van Vooruit die op zeeklas komen en op zoek gaan naar verborgen verhalen in de stad. Je komt ze op 31.03 tegen in het CultuurCafé en in het café van KAAP.

Bekijk hier het volledige aanbod van SPRINGTIJ http://www.degrotepost.be/springtij

Share

Details

Date:
11 April
Time:
10:00-16:30
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1640948482652661

Venue

Cultuurcentrum De Grote Post
Hendrik Serruyslaan 18A
Oostende, 8400 Belgium
+ Google Map
Website:
https://www.degrotepost.be

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!