Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sandra Kolstad – slippfest! / BLÅ

28 september, 20:00-29 september, 01:00

BLÅ | TORSDAG 28. SEPTEMBER | KL.20:00 | CC:200 | ID:20
SANDRA KOLSTAD – SLIPPFEST!

Nesten tre år har gått siden sist Sandra Kolstad slapp det kritikerroste albumet Zero Gravity State of Mind, men det er ikke på grunn av idétørke. I løpet av denne tiden har nemlig Kolstad rukket både å debutere som skuespiller på Den Nationale Scene, og som teaterkomponist til stykket Songfuglen på Det Norske Teatret og turnert masse, ikke minst i Latin-Amerika. Nå er hun klar med albumet San Silva.

– Arbeidstittelen på plata var Music For Me/Music For You og var tenkt som en slags kommentar til hvorfor man lager musikk, hva som er kunstnerens rolle i vår tid, i hvilken grad kunsten når ut fra kunstneren og betyr noe for andre. Hvem lager vi musikk for? Oss selv eller lytteren?

Låtene på albumet tar derfor for seg noen av de mest brukte ordene i popmusikken: ME og ikke minst YOU.

– Ordene Me og You kan handle om så mye. Jeg ville utforske om det er mulig å utfordre hva disse størrelsene betyr, om det i det hele tatt er mulig å sette en tydelig grense mellom meg og deg, og oss og dem. Platas er med andre ord dypt personlig, og dypt politisk.

Albumet San Silva slippes på Fanfare, digitalt og fysisk, 22. september 2017

http://www.blaaoslo.no
http://www.ticketmaster.no
http://www.polarartist.no

Share

Gegevens

Begin:
28 september, 20:00
Einde:
29 september, 01:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/808779605966916

Organisator

Polar Artist
E-mail:
0

Locatie

BLÅ
Brenneriveien 9C
Oslo, 0368 Norway
+ Google Maps
Website:
http://www.blaaoslo.no/

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don't see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!