Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Roald Dahl’s De Reuzenperzik in het theater

20 oktober, 19:30-22 oktober, 22:00

Voor het eerst te zien in het theater!

De muzikale en avontuurlijke familievoorstelling ‘De Reuzenperzik’ is een ode aan de verbeelding, waar ontroering, humor, fantasie en spanning samenkomen. De klassieker van Roald Dahl leert ons dat je alles kunt wat je wilt. Als je er maar in gelooft. Geschikt voor iedereen van 7 tot 107!

Wanneer zijn ouders zijn opgegeten door een neushoorn groeit James Henry Trotter op bij zijn twee gemene tantes. Zijn leven verandert volledig wanneer hij van een vreemd oud mannetje een zakje magische groene krokodillentongen krijgt. Hij komt terecht in een reuzenperzik, waar hij allerlei levensgrote insecten ontmoet, zoals de ijdele Duizendpoot, de bange blinde Zijderups en het Lieveheersbeest. Samen met hen legt hij een bizarre en lange reis af, tot de perzik uiteindelijk landt op een erg onverwachte plek…

Share

Gegevens

Begin:
20 oktober, 19:30
Einde:
22 oktober, 22:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/741707699363357

Locatie

Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
's-Hertogenbosch, 5211 VD Netherlands
+ Google Maps

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!