Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Rico & Sticks in Annabel (UITVERKOCHT)

13 oktober, 20:00-23:00

De show van Rico & Sticks in Annabel is uitverkocht, maar voor de show in Paard (Den Haag) zijn nu nog wel tickets verkrijgbaar via https://www.paard.nl/event/rico-sticks-3/

Bitterzoet. Hedon. Annabel. HMH. Down The Rabbit Hole. Lowlands. ZiggoDome. Wat begon als een gezellige eenmalige reünie voor Rico & Sticks liep eigenlijk compleet uit de klauwen. De #OpgezwolleTotNu-shows van de twee rappers bevestigden twee dingen: zet Rico & Sticks samen op een podium en de avond wordt vanzelf legendarisch. En ten tweede: Opgezwolle overbrugt iets veel breders dan slechts een generatie binnen de vaderlandse hiphop.

Het siert zowel Rico als Sticks niet om louter te putten uit het verleden. De twee iconen hebben in hun Eigen Wereld nieuwe interessante samenwerkingen en projecten nagejaagd. Rico vond bijvoorbeeld troost bij reggae en dub in een moeilijke periode, wat uiteindelijk leidde tot een pact met goede vriend A.R.T (Ali Reza Tahoeni). Hij bracht in 2011 met Kubus het ijzersterke DMT uit. Naast zijn deelname aan all-stargroep Great Minds, kon Sticks zijn creativiteit ongefilterd loslaten op Dazzled Sticks, een nevenproject met Tjeerd Bomhof. De twee bleven in de tien jaar na Opgezwolle nooit lang ver weg van elkaar: de tour de force van Fakkelbrigade is een legende an sich.

Kubus heeft het al laten weten: Rico & Sticks hebben een nieuw album op de (hoeden)plank klaarliggen. Kortom: een nieuw hoofdstuk waar je absoluut bij wilt zijn!

Support komt van het nieuwe raptalent Yung Nnelg. Zijn stem en harde beats zorgen voor een niet te voorspellen sound. Laat je verassen door zijn energie en gekkigheid.

Vrijdag 13 oktober 2017
Deuren open 19.00 uur
Aanvang 20.00 uur

Tickets zijn direct verkrijgbaar via:
Annabel -> annabel.nu/rico-sticks-annabel
Motel Mozaique Concerts -> ticketmaster.nl/event/190257
Rotown Rotterdam -> bit.ly/2tyX7fO

Share

Gegevens

Datum:
13 oktober
Tijd:
20:00-23:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/1770590916574633

Organisator

Annabel

Locatie

Annabel
Schiestraat 20
Rotterdam, 3013BR Netherlands
+ Google Maps

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!