Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Patat met: Voltage, The Royal Engineers en Mantra

20 April, 20:00-21 April, 00:00

Het maandelijkse evenement voor je portie nieuwe oogst aan bands uit Nederland. Een avond waarbij je niet alleen getrakteerd wordt op een zak biologische patat en een drankje, maar ook op een avond gevuld met nieuwe toffe bands. Drie bands die op het punt staat door te breken kan je alvast checken in De Vorstin! Voor €5,- is deze Patat Met wél goed voor je. Deze maand trakteren we je op Voltage, The Royal Engineers en Mantra!

Voltage:
Voltage is een good old fashioned rock band uit Brabant. In september 2017 verscheen hun tweede album. Vette bluesrock is nog altijd het basisingrediënt. Maar op ‘Around The Bend’ laat de band ook meer Southern Rock en Americana horen.

“Alles wat we willen zeggen, wat we meemaken én hebben meegemaakt staat op onze nieuwe plaat!” aldus frontman Dave Vermeulen. “Songs over hoe we vrienden zijn geworden, verlies van dierbaren, de late en lange ritten terug naar Brabant na optredens en andere persoonlijke verhalen. En natuurlijk een gezonde dosis Rock & Roll”.

The Royal Engineers
The Royal Engineers staan bekend om hun catchy popsongs met een flinke dosis Rock ’n Roll. Geïnspireerd door het analoge geluid van de jaren 70, profileren ze zich elke show weer door een originele en groovy sound neer te zetten. Afgelopen jaar vlogen ze richting de Verenigde Staten, waar ze onder andere optraden tijdens het Sundance Filmfestival in Utah. Daarna gebruikten ze de zomer voor het opnemen van hun eerste album. Dit gloednieuwe album ‘Rock ’n Roll will never let you down’ is inmiddels uit.

Mantra:
Psychedelische Grunge is een beknopte samenvatting van Mantra. Scheurende gitaren afgewisseld met harmonieuze klanken, en een rauwe zang staan centraal in de muziek. Grofweg spelen ze een mix van Nirvana en Sleepy Sun. Begonnen in obscure kroegjes in Haarlem, werkten ze langzamerhand toe naar optredens in Paradiso, de Melkweg, Opening van Mainstage Bevrijdingspop en een uitverkochte Palmtra show in het Patronaat. Tijd voor een nieuw bezoekje aan Hilversum.

Share

Details

Start:
20 April, 20:00
End:
21 April, 00:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1954710081458102

Organizer

Podium de Vorstin

Venue

Podium de Vorstin
Koninginneweg 44
Hilversum, 1211 AS Netherlands
+ Google Map

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!