Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Orkesta Mendoza in P60 Amstelveen

2 november, 20:00-23:59

Cumbia en mambo zit bandleider Sergio Mendoza in het bloed. Als gewaardeerd lid van latin rockers Calexico is het muzikale mastermind al de hele wereld over geweest, maar nu komt de multi-instrumentalist uit Tucson, Arizona naar P60 met zijn eigen band: Orkesta Mendoza.

Sergio Mendoza groeide op langs de grens tussen Mexico en de Verenigde Staten. Een interessant gebied met uiteenlopende invloeden. Mendoza speelde cumbia, mambo, rancheras en mariachi, maar werd als vanzelf ook geïnspireerd door de Amerikaanse rock ’n roll aan de andere kant van de grens. Zo erg zelfs dat hij de latin stijlen tijdelijk vaarwel zei en deze überhaupt niet meer speelde, maar nu is hij op volle kracht terug met ‘¡Vamos A Guarachar!’.

Waar het eerdere ‘Mambo Mexicano’ muzikaal nog ietwat terughoudend was, gaan op ‘¡Vamos A Guarachar!’ alle remmen los. Soms warm en harmonieus, als een zwoele zomeravond die wel eeuwig lijkt te duren; dan weer ongemakkelijk en robuust, maar altijd met genoeg herkenbare, catchy melodieën die zich langzaam maar zeker in je hoofd nestelen. Een verzameling van onverwachte ritmes, gewaagde elektronica, plotse wendingen en dansbare songs!

>> Meer info & tickets: http://p60.nl/agenda/1878

Share

Gegevens

Datum:
2 november
Tijd:
20:00-23:59
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/147823889094388

Organisator

P60

Locatie

P60
Stadsplein 100A
Amstelveen, 1181ZM Netherlands
+ Google Maps

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!