Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Opening Binnenwereld | Carla van Slooten

1 oktober, 12:00-18 oktober, 18:00

De expositie Binnenwereld toont ‘dagboektekeningen’ van Carla van Slooten. Het maken van haar dagboektekeningen is voor Carla van Slooten een ontdekkingsreis, een energiestroom die op papier wordt gezet. Dagelijkse ervaringen in de buitenwereld of dingen die zich in haar binnenwereld afspelen, legt ze vast in tekeningen, waaraan ze vaak teksten toevoegt. Van Slooten is gefascineerd door de relatie tussen binnen- en buitenwereld: “Wat we in onze binnenwereld hebben, speelt zich ook af in de buitenwereld. Naarmate je jezelf beter kent, kun je een ander beter begrijpen en kun je de wereld met een open geest tegemoet treden.” De expositie is een reis in de binnenwereld van de kunstenaar, we lezen haar gedachten die vorm hebben gekregen in haar unieke stijl. Het veel voorkomende naakt in haar werk staat voor puurheid, het wezenlijke van de mens, de naakte waarheid.

Tijdens de expositie zijn er de volgende activiteiten:
Gallery Talk op woensdag 11 oktober om 19:30-20:30 uur, met de kunstenaar o.l.v. Asia Kuzmiczow en muziek van het Intercontinental Ensemble.
Dichtersmiddag op zaterdag 14 oktober om 13:00-16:00 uur

‘Binnenwereld’ is te zien tot en met woensdag 18 oktober.

Share

Gegevens

Begin:
1 oktober, 12:00
Einde:
18 oktober, 18:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/262359874285058

Organisator

De Hallen Amsterdam

Locatie

kunstuitleen | galerie Beeldend Gesproken
Hannie Dankbaarpassage 23
Amsterdam, 1053 RT
+ Google Maps
Telefoon:
020 309 0390
Website:
http://www.beeldendgesproken.nl

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!