Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

No place for a rebel

14 september, 20:00-21:30

‘No place for a rebel’ is een aangrijpende film over een kindsoldaat van het Verzetsleger van de Heer (LRA) in Oeganda een gaat over een slachtoffer dat tegen wil en dank zelf dader geworden is van gruwelijke misdrijven. Een vertoning van de film met Q&A met Thijs Bouwknegt, Maartje Wegdam en Ariadne Asimakopoulos.

16 jaar nadat hij ontvoerd is door het Oegandese rebellenleger van Joseph Kony, keert Opono Opondo terug naar huis. Hij kent dan alleen een leven als wrede oorlogscommandant en heeft grote moeite zich aan te passen aan een vreedzaam leven, waar hij de conventies niet kent, en zijn buren bovendien bang voor hem zijn. De film toont zijn worsteling zijn oorlogsverleden een plek te geven en zich te verzoenen met de mensen om hem heen.

De film wordt eerst gezamenlijk bekeken. Vervolgens is er een Q&A met Thijs Bouwknegt, Maartje Wegdam en Ariadne Asimakopoulos.

Lees hier meer over het programma en meld je aan:
http://www.spui25.nl/gedeelde-content/evenementen/evenementen/2017/09/no-place-for-a-rebel.html

Share

Gegevens

Datum:
14 september
Tijd:
20:00-21:30
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/111973296119552

Organisator

SPUI 25

Locatie

SPUI 25
Spui 25-27
Amsterdam, Netherlands
+ Google Maps

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don't see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!