Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Niemand wacht op je | Matzer Theaterproducties

29 March, 20:30-22:30

Theater in het politieke hart:
Op locatie in het Stadhuis, ‘s-Hertogenbosch
Do 29 maart | 20:30 uur
Vr 30 maart | 20:30 uur
Za 31 maart | 20:30 uur

‘Het gaat niet om de criticus die aan de zijlijn staat te roepen. Het gaat om degene in de arena, die werkelijk iets doet en fouten durft te maken in een poging iets te bereiken.’ naar Theodore Roosevelt

We leven in een tijd waarin we steeds meer zicht hebben op hoe het er in de wereld aan toegaat. In de media komen aan de lopende band nieuwsberichten en opinies voorbij over brandende kwesties. De een roept nog harder dan de ander en luisteren lijkt moeilijker dan ooit. Over een ding zijn we het eens: verandering is nodig. Maar waar beginnen we? Hoe zet je jouw mening om in daden? En bij wie ligt de verantwoordelijkheid eigenlijk; bij de burger of bij de politiek?

In ‘Niemand wacht op je’ kruipt José Kuijpers in de huid van drie vrouwen. Vrouwen die niet langer wachten, maar doen. Op zoek naar nieuwe (politieke) inspiratie. En die ligt soms dichterbij dan je denkt.

MATZER theaterproducties zet het verlangen naar betrokkenheid en politieke vernieuwing om in een actuele voorstelling. Gespeeld in het hart van de politieke arena; de Raadzaal. Op een cruciaal moment; in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Hiermee wil MATZER inspireren om na te denken over jouw rol in deze samenleving. En het gesprek op gang brengen tussen burgers en politici om elkaars behoeften, motivaties en mogelijkheden beter te leren kennen.

“Niemand wacht op je
Als je zelf de ring niet instapt
Dan zal iemand anders je plek innemen
En sta je zelf aan de zijlijn te roepen wat er beter moet”

regie: Madeleine Matzer – tekst: Lot Vekemans – muziek: Helge Slikker – spel: José Kuijpers

Share

Details

Date:
29 March
Time:
20:30-22:30
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1941935632738395

Organizer

Verkadefabriek

Venue

Matzer Theaterproducties
Boschdijkstraat 45
's-Hertogenbosch, 5211VD Netherlands
+ Google Map

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!