Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Maurits& Do

14 september, 17:00-21:00

Maurits& is het maandelijkse ‘after-work-event’ voor young professionals waar je het Mauritshuis ontdekt door de ogen van een spraakmakende BN-er.

Iedere maand geven we de sleutels van het Mauritshuis voor even uit handen. Wisselende Donderdagavonddirecteuren laten je op hun eigen wijze kennismaken met het Mauritshuis en onze 17de-eeuwse schilderijen. En met elke Donderdagavonddirecteur levert dat steeds een andere, persoonlijke kijk op het Mauritshuis op.

De avonden zijn bedoeld voor young professionals en zijn gevuld met verrassende workshops, rondleidingen, fotografie en andere activiteiten. In de foyer drink je het favoriete drankje van de Donderdagavonddirecteur, terwijl onze Mauritshuis-dj de donderdagavond alvast tot een pre-weekend-feestje maakt.

In juli en augustus houden we even een zomerstop, maar op 14 september gaan we weer verder met onze Maurits&-avonden.

Donderdagavonddirecteur is dan Do, die je kent als één van onze bekende Nederlandse zangeressen. Met haar nieuwste album Momentum is ze een persoonlijke weg ingeslagen die draait om de kracht van puurheid en eenvoud. Tijdens Maurits& Do zal zij je haar favoriete schilderijen laten zien en haar verhaal laten horen. In alle eenvoud, maar zeker niet simpel!

Ben je nieuwsgierig naar het verhaal van Do? Noteer dan 14 september in je agenda.

Share

Gegevens

Datum:
14 september
Tijd:
17:00-21:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/119153472014193

Organisator

DO

Locatie

Mauritshuis
Plein 29
The Hague, 2511 CS Netherlands
+ Google Maps
Website:
www.mauritshuis.nl

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don't see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!