Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Marley Meets by Rootsriders in P60 Amstelveen

3 november, 20:00-23:59

De Rootsriders komen terug naar Amstelveen met een nieuw concept: Marley meets. Met deze nieuwe show neemt de band meer ruimte om de muziek van de King of Reggae in een ander perspectief te plaatsen.

Niet een Marley tribute show zoals het publiek gewend is (laten we zeggen: Marley zoals Marley bedoeld is) maar ruimte voor eigen interpretatie en met oog voor wat er muzikaal nog meer op Jamaica gebeurde/gebeurt. Voor het eerst besteedt de band aandacht aan de vroegste – soulvolle – en minder bekende Marley van de jaren 60. Maar er is juist ook ruimte voor de aanstekelijke liedjes van Marleyâ�s zeer muzikale nageslacht (o.a. Stephen, Ziggy en Damian Marley) waarin de hand van de meester duidelijk te horen is. En ook voor het eerst presenteert de band eigen werk van een in het voorjaar van 2018 uit te brengen project. Noem het een hedendaagse variant op The Melody Makers (het bandje waarmee de kids van Marley voor het eerst wereldfaam verwierven), want met zoveel goede vocalisten aan boord is het tijd om iedereen in Rootsriders een plek in de spotlight te gunnen. Marley meets opent voor de band muzikale deuren die door het strikte format van de reguliere Marley shows in het voorjaar normaal gesproken gesloten blijven. Come join the fun!

>> Meer informatie & tickets: http://p60.nl/agenda/1889

Share

Gegevens

Datum:
3 november
Tijd:
20:00-23:59
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/470682889947018

Organisator

P60

Locatie

P60
Stadsplein 100A
Amstelveen, 1181ZM Netherlands
+ Google Maps

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!