Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kinderboekenweek start woensdag 4 oktober

4 oktober, 10:00-15 oktober, 17:00

Ja! De Kinderboekenweek komt er aan. Het thema is GRIEZELEN! Het Kinderboekenweekgeschenk is geschreven door Janneke Schotveld en krijg je bij aankoop van ten minste 10 euro aan kinderboeken.
Dit is ons programma, kom je ook?

Zaterdag 7 okober 11.00 uur
Ruth Bakker 4+
Loet griezelt met de Sprookjeskoningin
Loet griezelt met de Sprookjeskoningin is een muzikale en interactieve familievoorstelling met een vleugje spanning, gebaseerd op het boek ‘De Sprookjeskoningin’ van Ad Grooten met illustraties van Martijn van der Linden.

Zaterdag 7 oktober 13.00 uur
Mad Science 6 +
Griezelige proefjes en zwart slijm
Mad Science komt de winkel op z’n kop zetten met Griezelige Proefjes. De altijd gekke professor weet alle kinderen te boeien met bijzondere experimenten. Ook gaan we onder leiding van Mad Science aan de slag om iets bijzonders te maken wat je mee naar huis mag nemen; dat wordt een slijmerige bedoening!

Woensdag 11 oktober 15.00 uur
Richt-Jildou Boersma
Workshop Schrijf je blij 10+

Journaling [dzjeur-na-ling] is een Engels woord en betekent schrijven. Niet zomaar schrijven, maar van je af schrijven. Schrijven om ruimte te maken in je hoofd, om na te denken, om over jezelf te leren. Om even niet te hoeven rekenen. Schrijven om blij te worden, om verdriet te verwerken of gewoon omdat je heel veel van schrijven houdt.
In deze workshop gaat Richt-Jildou actief met je aan de slag. Door een leuk vraag- en antwoordspel word je aan het denken gezet. En… aan het schrijven

Zaterdag 14 oktober 14.00 – 15.00 uur
Ontmoet de Gruffalo

Share

Gegevens

Begin:
4 oktober, 10:00
Einde:
15 oktober, 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/1705853862760167

Organisator

MaximusHillegersberg

Locatie

MaximusHillegersberg
Bergse Dorpsstraat 122
Rotterdam, 3054 GG Netherlands
+ Google Maps
Website:
https://www.libris.nl/boekhandel-maximus/

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!