Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kinder FotoYoga in het Museum!

25 March, 10:00-11:00

Stel je eens voor… een wereld zonder internet. Hoe ziet die eruit? Doe mee met onze kinder FotoYoga in de tentoonstelling Unwired van Jacqueline Hassink en ervaar zelf hoe dat voelt!

FotoYoga is een speciale kijk-yoga voor kinderen. Tijdens deze bijzondere workshop ga je samen op een speelse manier kijken: met aandacht. Niet alleen met je ogen, maar met je hele lijf! Er zijn spiegels om onverwachte uitzichten te vangen en kussens om op te zitten. De houdingen tijdens deze FotoYoga zijn eenvoudig en worden lekker langzaam gedaan. Iedereen kan meedoen!

De workshops worden verzorgd door Femke Van Heugten, die als fotograaf de FotoYoga ontwikkelde vanuit Mindfulness. Het thema van deze workshop is ‘van buiten naar binnen’, met het oog op onze eigen natuur.

Per kind één begeleider aanwezig. Maximaal 10 plekken. Meld je nu aan en wees verzekerd van een plek:

Share

Details

Date:
25 March
Time:
10:00-11:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/1192812857518335

Venue

Nederlands Fotomuseum
Wilhelminakade 332
Rotterdam, 3072 AR Netherlands
+ Google Map
Website:
https://www.nederlandsfotomuseum.nl

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!