Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kadavar – Mantar – Death Alley | Burgerweeshuis

13 November, 19:00-23:30

KADAVAR
De Duitse hardrockband Kadavar is een powertrio dat rechtstreeks uit de jaren zeventig het heden komt instappen. Al op hun zelfgetitelde debuutalbum uit 2012 was te horen dat de heren een gezonde voorliefde hebben voor de groovende rock van bands als Led Zeppelin en Black Sabbath. Opvolger Abra Kadaver (2013) mocht er ook wezen, maar op hun album Berlin (2015) is Kadavar pas echt tot volle wasdom gekomen. De songs zijn beter dan ooit, het geluid is helder en smerig tegelijk en de live-energie waar de band om bekend staat spat uit je speakers.
Ook live zijn ze uitgegroeid tot één van de meest indrukwekkende live acts, zoals bewezen tijdens tours met o.a. Saint Vitus, Pentagram en Electric Wizard, of tijdens de vele festivals waar de band de afgelopen jaren te zien is geweest.

Mantar

De twee Duitse sloopkogels van Mantar maken geluid voor tien. Slepende ritmes, orgies van feedback en black metal melodieën rollen over je heen met de kracht van duizend watervallen. Denk aan Darkthrone en Entombed.

Death Alley

Sinds de enerverende optredens op Noorderslag en Roadburn gaat het deze band voor de wind. Ze herbergt het beste van Motörhead en Hawkwind in zich. De live shows monden steevast uit in één grote kolkende moshpit.

Details

Date:
13 November
Time:
19:00-23:30
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/288232628279067

Organizer

Het Burgerweeshuis

Venue

Het Burgerweeshuis
Bagijnenstraat 9
Deventer, 7411 PT Netherlands
+ Google Map

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!