Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Joris Luyendijk – Het Grote Bubbel College

14 september, 20:00-22:30

Niemand zag dit aankomen: Trump in het Witte Huis of het Brits vertrek uit de EU. Ook Joris Luyendijk niet. In het Grote Bubbel College breekt Joris met zijn eigen comfortabele wereldbeeld.

Van de kopbal van Gullit op het EK van 1988 tot aan de opkomst van Wilders en Trump loopt een directe lijn. In een interactief college vol filmpjes en verhalen neemt Joris neemt je mee naar de momenten waarop zijn wereldbeeld barstte.

Het Grote Bubbel College gaat voorbij de bekende verklaringen voor het groeiende populisme en zet je op het verkeerde been. Joris houdt het publiek een spiegel voor en breekt je uit jouw comfortzone.

Joris Luyendijk is journalist en antropoloog. Hij schreef onder andere de bestsellers en prijswinnende boeken Het zijn net mensen en Dit kan niet waar zijn. Zijn laatste publicatie is: Kunnen we praten?

Het Grote Bubbel College is een samenwerking tussen TivoliVredenburg en het Haagsch College.

Het Grote Bubbel College is uitverkocht.

Share

Gegevens

Datum:
14 september
Tijd:
20:00-22:30
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/732488756912467

Organisator

Haagsch College

Locatie

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
Utrecht, 3511 WC Netherlands
+ Google Maps
Website:
https://www.tivolivredenburg.nl

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don't see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!