Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jett Rebel – Super Pop Tour | De Vorstin

20 oktober, 20:00-23:00

Er is goed nieuws voor iedereen die van échte muziek houdt! De afgelopen weken tourde Jett Rebel langs een select aantal popzalen in Nederland. Zijn ‘Super Pop Tour’, vernoemd naar zijn nieuwste album, was een groot succes vol overdonderende hoogtepunten.

Jett Rebel en zijn nieuwe bandleden bewezen dat de muzikale lat in Nederland nóg hoger gelegd kon worden. Zaal na zaal danste en stuiterde op nummers als ‘All The Way’, ‘Tonight’ en ‘Get Your Rock n Roll On’.

Tijdens de tour won Jett Rebel ook nog de 3FM Award ‘Beste Social’ voor zijn eigenzinnige social media gebruik en vertelde hij bij De Wereld Draait Door vurig over vinyl en zijn ambassadeursschap voor Record Store Day 2017.

Vandaag wordt bekend dat de ‘Super Pop Tour’ wegens succes in reprise gaat. Er komen maarliefst 11 nieuwe clubshows in het gehele land.

Live:
Waar media hem graag vergelijken met de grootste artiesten uit de muziekgeschiedenis, blijft Jett Rebel vooral heel dicht bij zichzelf om zo zijn ambities te verwezenlijken. Hij wil spelen, spelen, spelen. Een gemiddelde show van Jett Rebel duurt gerust 3 uur, zonder dat de zanger ook maar een seconde de concentratie verliest. Als een bevlogen superheld coördineert hij elke show door een innemend enthousiasme waar zowel de bandleden als de zaal niet omheen kunnen. Jett Rebel geeft alles. Aan jou. Bij een concert van Jett Rebel heb je het idee dat hij er voor jou is en niet andersom. Hij speelde de afgelopen jaren op ruim 200 festivals, deed maar liefst 4 clubtours en verkocht deze allemaal uit. Als hij niet op het podium staat, habiteert hij in zijn studio om daar albums op te nemen. Geen singles, maar albums.

Albums:
Het publiek leerde Jett Rebel kennen als een alleskunner. Hij speelt op zijn albums alle instrumenten zelf en schrijft (uiteraard) ook al zijn songs zelf. In de tijd dat er steeds meer om singles wordt gevraagd, maakt Jett Rebel steevast albums. Verhalen met een begin, een midden en een eind. Geen enkel Jett Rebel-album klinkt hetzelfde. Daarom brak hij na 3 albums zijn eigen traditie door een plaat met andere muzikanten dan hijzelf op te nemen: Don’t Die On Me Now. Een echt rock ’n roll album. Jett Rebel is een artiest die zichzelf keer op keer wil uitvinden en als u dat leuk vindt, mag u aanhaken op deze sneltrein. In 2016 kondigde hij aan 3 albums te willen uitbrengen. Het begon met het 4 sporen, lo-fi, album Truck, gevolgd door het eerder genoemde Don’t Die On Me Now waarvoor de gitaren weer werden ingeplugd. Onlangs kwam het derde album, met de veelzeggende titel Super Pop, in 12 maanden uit. Deze nam hij weer voor de volle 100% in zijn eentje op. Als je het beluistert, is het eigenlijk niet voor te stellen hoe hij dat gedaan heeft. Maar zo werkt Jett Rebel: doorgaan zonder te stoppen.

Share

Gegevens

Datum:
20 oktober
Tijd:
20:00-23:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/404071333308734

Organisator

Podium de Vorstin

Locatie

Podium de Vorstin
Koninginneweg 44
Hilversum, 1211 AS Netherlands
+ Google Maps

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!