Loading Events

« All Events

Isabelle Beernaert

21 January, 20:15-23:59

Wie wil dat af en toe niet: helemaal opnieuw beginnen en alles achter zich laten? Alles wat we hebben meegemaakt, al onze beslissingen en onze fouten in één beweging van tafel vegen, om als een onbeschreven blad opnieuw te kunnen beginnen. Het verleden vergeten en alleen nog de toekomst voor je. Alles opgeruimd als na een hevige storm of een louterende brand.
De Vlaamse choreograaf en theatermaker Isabelle Beernaert is een van de interessantste dansmakers van de laatste jaren en is niet bang om emoties te tonen in haar krachtige en aangrijpende werken. In ‘Tabula Rasa’ probeert ze schoon schip te maken en de vrijheid op te zoeken om te voorkomen dat we klein blijven. Ze brengt daarvoor, net als in haar eerdere producties, pure dans samen met verschillende muziekstijlen, ditmaal van onder meer Muse, Armand Amar, Max Richter en Damien Rice.

Share

Details

Date:
21 January
Time:
20:15-23:59
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/151564468712270

Organizer

Flint Amersfoort

Venue

Flint Amersfoort
Coninckstraat 60
Amersfoort, 3811 WK Netherlands
+ Google Map

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!