Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Isabelle Beernaert – Tabula Rasa – Breda

17 February, 20:00-21:30

De Vlaamse choreograaf en theatermaker Isabelle Beernaert probeert in Tabula Rasa om met veel geweld gewoontes te kenteren, schoon schip te maken, de vrijheid op te zoeken en te voorkomen dat we klein blijven. Want wie wil er niet weleens helemaal opnieuw beginnen en alles achter laten? Onze geschiedenis, onze beslissingen, fouten… in één beweging van tafel vegen! Als een onbeschreven blad weer doorgaan. Het verleden vergeten, de toekomst wacht… De staat van zuiver potentieel, alles is wederom mogelijk. Opgeruimd na een hevige storm, een louterende brand, een nieuwe start.

De Vlaamse choreograaf en theatermaker Isabelle Beernaert is een van de interessantste dansmakers van de laatste jaren en is niet bang om emoties te tonen in haar krachtige en aangrijpende werken. Bij het grote publiek is ze vooral bekend als jurylid bij SYTYCD en The ultimate dance battle. Maar tegenwoordig is ze ook niet meer weg te denken uit de theaters. Na de succesvoorstellingen Glass en Under my skin brengt ze in Tabula Rasa opnieuw pure dans samen met muziek. Ditmaal van o.a. Muse, Armand Amar, Max Richter en Damien Rice.

Share

Details

Date:
17 February
Time:
20:00-21:30
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/110267709642777

Organizer

ChasséTheater

Venue

ChasséTheater
Claudius Prinsenlaan 8
Breda, 4811 DK Netherlands
+ Google Map
Website:
https://www.chasse.nl

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!