Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Go north and see what those strangers do (première 13 okt)

11 oktober, 20:30-13 oktober, 21:30

Panama Pictures presenteert een nieuwe voorstelling Go north and see what those strangers do. Een performance op het snijvlak van dans en circus die op vrijdag 13 oktober in première gaat in de grote zaal van de Verkadefabriek.

Een eigenzinnige blik op identiteit
Go North is een zoektocht op de grens van het zelf en de ander. Op een schaamteloze manier leggen de mannen hun ziel bloot en gaan ze de confrontatie aan; met zichzelf, maar vooral met elkaar. Het zet de onderliggende verhoudingen op scherp en doet hun ware aard naar boven drijven.

Vijf mannen en een walvis op een onbestemde plek ergens in het hoge noorden. De ijzige wind raast over de oneindige vlakte en maakt de sfeer nog beklemmender dan deze al was. Wie zijn deze mannen en wat brengt hen hier?

Muziek
Speciaal voor de voorstelling heeft componistenduo Strijbos & Van Rijswijk een nieuw muziekstuk gecomponeerd. Een stuk waarin het live-slagwerk op intrigerende wijze gecombineerd wordt met elektronische soundscapes.

Where dance meets circus
Dynamisch, ongepolijst en avontuurlijk, maar tegelijkertijd ook heel kwetsbaar en intiem. Pia Meuthen heeft met Panama Pictures een unieke taal ontwikkeld waarin dans en circus moeiteloos in elkaar overlopen en persoonlijke verhalen letterlijk in beweging komen. Speciaal voor Go north is Tarek Rammo aan de internationale cast toegevoegd. Hij werkte onder andere ook voor Cirque du Soleil.

choreografie: Pia Meuthen
dans/acrobatiek: Francesco Barba, Fabian Krestel, Ruben Mardulier, Eddy Becquart, Tarek Rammo
assistentie/training: Miquel de Jong
slagwerk: David Paycha
muziekcompositie: Jeroen Strijbos & Rob van Rijswijk
scenografie: Sammy van den Heuvel
ontwerp walvis: Matt Jackson
kostuumontwerp: Sanne Reichert
lichtontwerp: Bart Verzellenberg
dramaturgie: Angelique Willkie

Share

Gegevens

Begin:
11 oktober, 20:30
Einde:
13 oktober, 21:30
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/2348304008727147

Organisator

Verkadefabriek

Locatie

Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
's-Hertogenbosch, 5211 VD Netherlands
+ Google Maps





Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!