Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dirty Fences + Blood Sport | Vera Groningen

13 september, 21:00-23:00

Geïnspireerd door Ramones, The Stooges en Johnny Thunders werd Dirty Fences opgericht.

Ze staan bekend om hun ’70s street-level punk & rock’n’roll, maar ook country ballades en powerpop komen voorbij op albums van de band. Dit alles doorspekt met een sexy twist.

Ze zeggen zelf dat ze het best tot hun recht komen in zweterige rocktent met weinig licht, dus we weten zeker dat het een knallende avond wordt in Vera!

Blood Sport is de naam van de support. Dit drietal komt uit Sheffield en timmert al jaren aan de weg, tot ze met hun nieuwste plaat Axe Laid To The Root, een kleine doorbraak hadden. Met een liefde voor rauwe improvisatie, gekke liedstructuren en een DIY-mentaliteit is deze band in zekere zin een buitenbeentje die zich duidelijk heeft laten inspireren door allerlei klanken van ver buiten de industriestad.

Share

Gegevens

Datum:
13 september
Tijd:
21:00-23:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/185632825306487

Organisator

Vera Groningen

Locatie

Vera Groningen
Oosterstraat 44
Groningen, 9711NV Netherlands
+ Google Maps

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don't see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!