Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De Boze Heks & Assepoester 4+

18 oktober, 15:00-16:30

De beroemdste toverende mopperkont van Nederland wordt helemaal van haar stuk gebracht met de allerliefste liedjes, verhalen en zandtekeningen. De boze heks en de zandtekenaar: wat een heerlijke voorstelling is dit! Voor iedereen van 5 tot 100!

Feest der herkenning
Deze magische productie is een feest der herkenning voor alle boze heks-fans; een prachtige kennismaking met de knorrige heks die met haar streken en getover het leven van ieder levend wezen in het bos verpest. Of tenminste een beetje in de war stuurt. Maar… gevoeligheid is zelfs een boze heks niet vreemd, je moet gewoon haar juiste snaar raken.

Eén van de bekendste moeders van Nederland, Tooske Ragas, maakte op basis van de heerlijke verhalen van Hanna Kraan een betoverend nieuw sprookje. Elze van den Akker, zandtekenaar van beroep, weet dat verhaal op meer dan indrukwekkende wijze in te kleuren.

Share

Gegevens

Datum:
18 oktober
Tijd:
15:00-16:30
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/415873998787211

Organisator

Schouwburg Orpheus

Locatie

Schouwburg Orpheus
Churchillplein 1
Apeldoorn, 7314 BZ Netherlands
+ Google Maps

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!