Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Clifton Braam: Twee landen, één liefde

19 oktober, 20:30-22:15

Wie na een dagje Almere zin heeft om zijn dag lachend af te sluiten is bij Clifton Braam aan het juiste adres. Hij is je tourguide tijdens een herkenbare reis vol interessante en hilarische ontdekkingen en staat garant voor een avond vol humor en misschien zelfs een beetje zelfreflectie. Clifton Braam – Bekende Surinamer, stand-up comedian, entertainer en presentator – komt voor een korte tournee naar Nederland. Almere, als multiculti-stad is misschien wel de beste plek om het te hebben over de verschillen tussen bevolkingsgroepen. En dan met name over de verschillen tussen Nederlanders en Surinamers, iets waar Clifton zelf zeker niet onbekend mee is. Haal je een broodje haring met uitjes of eentje met bakkeljouw? Culturele verschillen zijn dagelijkse kost en het genieten waard. Maar Clifton beseft ook dat er naast de verschillende manieren van denken, praten en doen ook ontzettend veel overeenkomsten zijn, misschien wel meer dan hij in eerste instantie dacht.

De in Suriname wereldberoemde stand-up comedian, entertainer en presentator Clifton Braam is de zoon van bekende moppentapper Harold Braam. Clifton is werkzaam geweest bij Radio SRS Surniname en hij heeft ook lange tijd bij de radio gewerkt. Hij begon bij deradio KBC en vervolgde bij Mart radio Amsterdam. Naast comedian is Clifton oon toneelspeler en acteur.

Share

Gegevens

Datum:
19 oktober
Tijd:
20:30-22:15
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/313349045781857

Locatie

Kunstlinie Almere Flevoland – KAF
Esplanade 10
Almere-Stad, 1315 TA Netherlands
+ Google Maps
Website:
http://www.kaf.nl

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!