Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Boekenweek | interview Koos van Zomeren

15 March, 19:00-21:00

Donderdag 15 maart 2018 is Koos van Zomeren om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. Hij wordt geïnterviewd door Volkskrantcolomnist en vogelaar Jean-Pierre Geelen, naar aanleiding van zijn boek Alle vogels. Toegang is gratis, graag aanmelden.

Boekenweek
Van 10 tot en met 18 maart is het weer Boekenweek! Dit jaar is het thema ‘Natuur’. De dichtregel van Leo Vroman ‘en toch is alles wat we doen natuur’ is dit jaar het motto bij dit thema. Gezien de feiten van Griet Op de Beeck is dit jaar het Boekenweekgeschenk en Jan Terlouw heeft het Boekenweekessay van 2018 Natuurlijk geschreven.

Alle vogels
Alle vogels is een verzamelbundel met alles wat Van Zomeren ooit over vogels geschreven heeft. Zoals zijn eerste stuk De huismus dat hij schreef voor de Nieuwe Revu in 1977. Elke vogel blijkt wat te zeggen hebben over de mens en de wereld waarin we leven.

Koos van Zomeren
Van Zomeren (1946) debuteerde op negentienjarige leeftijd met de dichtbundel De Wielerskoers van Hank. Een bekend boek van Van Zomeren is onder andere Otto’s oorlog uit 1983. Hij schrijft onder meer columns voor het NRC Handelsblad.

Jean-Pierre Geelen
Geelen (1964) is journalist en interviewt regelmatig auteurs over de hun nieuwste boeken bij Paagman.

Share

Details

Date:
15 March
Time:
19:00-21:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/224714924767639

Organizer

Paagman

Venue

Paagman
Frederik Hendriklaan 217
The Hague, 2582 CB Netherlands
+ Google Map

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!