Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Boekenweek | interview Elske Doets

13 March, 19:00-21:00

Dinsdag 13 maart 2018 is Zakenvrouw van het jaar 2017 Elske Doets om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. Zij wordt geïnterviewd door journalist Hans van Willigenburg naar aanleiding van haar boek Het lef om gelukkig te zijn. Toegang is gratis, graag aanmelden.

Boekenweek
Van 10 tot en met 18 maart is het weer Boekenweek! Dit jaar is het thema ‘Natuur’. De dichtregel van Leo Vroman ‘en toch is alles wat we doen natuur’ is dit jaar het motto bij dit thema. Gezien de feiten van Griet Op de Beeck is dit jaar het Boekenweekgeschenk en Jan Terlouw heeft het Boekenweekessay van 2018 Natuurlijk geschreven.

Het lef om gelukkig te zijn
In onze drukke en ingewikkelde moderne maatschappij heeft gelukkig iedereen wel een ultieme droom. Deze droom trekt zich niets aan van de buitenwereld en dat maakt het een betrouwbare raadgever wanneer er persoonlijke keuzes gemaakt moeten worden. Elske Doets, Zakenvrouw van het Jaar 2017, weet precies hoe ze een carrière kan sturen en maken. Dit omdat zij altijd hartstochtelijk trouw is gebleven aan haar dromen. In Het lef om gelukkig te zijn gebruikt ze haar eigen ervaringen om aan te tonen hoe je in contact kan blijven met jezelf, je verlangens en je intuïtie – ongeacht van de stress en scoringsdrang om je heen. Met haar kritische en heldere blik op de onrustige tijdgeest van nu laat ze overtuigend zien hoe je kunt bouwen aan een carrièrepad waarin jij als uniek individu steeds tot je recht komt.

Elske Doets
Elske Doets (1972) is meester in de rechten en sinds 2001 reisondernemer. Door de jaren heen is zij uitgegroeid tot een topondernemer, die haar bedrijf en gezinsleven uitstekend weet te combineren. Het ogenschijnlijke gemak waarmee ze werkt, groeit en anderen inspireert, is dan ook niet onopgemerkt gebleven. In Amerika won zij tot vier keer toe een prestigieuze ondernemersprijs en afgelopen jaar is zij in Nederland verkozen tot Zakenvrouw van het Jaar. De Young Lady Business Academy, een academie die jonge vrouwen helpt een topcarrière na te streven, is onlangs door Elske opgericht.

Share

Details

Date:
13 March
Time:
19:00-21:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/213435369220265

Organizer

Paagman

Venue

Paagman
Frederik Hendriklaan 217
The Hague, 2582 CB Netherlands
+ Google Map

Make your Facebook events visible outside Facebook?

Don’t see your Facebook events back in our listings? Is your city not between all the other cities? Do you want us to permanently import your events immediately after you have posted an event on your Facebook page? Then contact us! We can handle that for you quickly and efficiently!