maximal busreizen amsterdam festivals europa tripsMet een busreis naar je favoriete festival in Europa gaan! Dat klinkt niet verkeerd toch? Samen met je vrienden op reis en wellicht gewapend met kampeerspullen voor de deur van het festival worden gebracht. Het feest kan beginnen, want er is niets meer om je zorgen over te maken.

Busreizen naar festivals, tof & relaxed

Sinds vandaag hebben wij nu de optie om je bij bepaalde busreizen naar festivals deze service aan te bieden via onze Big City Events website! De reizen worden georganiseerd door Maximal Trips. Zij verzorgen avontuurlijke trips onder het motto: “Het festival begint zodra de bus vertrekt”. We zijn klaar met de status quo en gaan voor grensoverschrijdend festivalvervoer. Stap in!

Avontuur bestaat weer met trips van Maximal busreizen

Maximal Trips verzorgt de busreis voor jou en je vrienden en maakt er een avontuurlijke trip van. Samen met andere pure liefhebbers begint het feestje al op het moment dat de busreis van start gaat. Kom onderweg alvast in de stemming; warm op met koude biertjes en (LIVE) muziek.Tijdens de busreis kun je lekker chillen en op de terugreis hoef je je geen zorgen te maken waar BOB gebleven is: veilig vervoer is gegarandeerd. Maximal werkt uitsluitend met SKTB-gecertificeerde buspartners en -chauffeurs: de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf.

De beschikbare reizen vinden jullie allemaal terug op onze website en wellicht vind je het festival waar je naar toe wil gaan. Aarzel niet, want dit is gewoon een hele relaxte manier om naar een festial te gaan en al die dingen te doen waar je vader en moeder zo bang voor zijn dat je ze gaat doen!

Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen › Festival bussen

Evenementen Lijst navigatie

juni 2018

Maximal Busreis Fusion Festival 2018

26 juni 2018, 15:00-2 juli 2018, 20:00
Fusion Festival Lärz, 17248 Germany + Google Maps

Het duurt nog even, maar ook in 2018 zijn we er weer bij. Attend hier alvast voor deze busreis. Info: http://www.maximaltrips.nl/festival-trips/busreis-fusion-festival ▲ Reis veilig, makkelijk en betaalbaar ▲ Kies: retourreis of enkele reis terug ▲ Vrienden in dezelfde bus garantie ▲ Gratis biertje(s) voor onderweg ▲ Reisleider aan boord ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ http://www.maximaltrips.nl

Meer weten »
augustus 2018

Maximal Busreis Boom Festival 2018

8 augustus 2018, 09:00-17 augustus 2018, 12:00
Boom Festival, barragem
Idanha-a-Nova, Portugal
+ Google Maps

In 2018 zijn we er weer bij. Attend hier alvast voor deze busreis. ▲ Als eerste op de hoogte van al het nieuws ▲ Boek je Super Early Birds (beperkt beschikbaar) ▲ Ich Fahre Maximal ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ http://www.maximaltrips.nl http://www.instagram.com/maximaltrips

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
Share